Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Επίσκεψη Α΄ Δημοτικού

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0
‘‘… οίνος ευφραίνει καρδίαν ανθρώπου…’’ …και ήρθε η στιγμή που τα Πρωτάκια μας θα το μάθουν αυτό πολύ καλά!
Τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015 θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δουν από κοντά και να μάθουν τον τρόπο που η φύση, μέσα από το αμπέλι και τα σταφύλια, μας χαρίζει το γευστικό κρασί που συνοδεύει όλα τα γιορτινά μας τραπέζια αλλά και τις συζητήσεις των μεγάλων!
Ε, ναι λοιπόν! Η πρώτη μεγάλη εξόρμηση των «Πρωτακίων» αποτελεί πλέον μια πραγματικότητα στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του Μουσείου Οίνου στην Παλλήνη, υπό την επίβλεψη και εκπαιδευτική καθοδήγηση των υπεύθυνων της ‘Κιβωτού’. Τα παιδιά μας θα παρακολουθήσουν ένα θεατρικό δρώμενο με τον βασιλιά Τρύγο, θα έχουν την ευκαιρία να περπατήσουν σε πραγματικά αμπέλια παρέα με τον Αμπελουργό, θα ξεναγηθούν σε ένα από τα μεγαλύτερα Οινο-μουσεία, θα γνωρίσουν τα εργαλεία του τρύγου, θα πατήσουν σταφύλια και στο τέλος θα γευτούν υπέροχα μουστοκούλουρα που θα έχουν φτιάξει με τα χεράκια τους!
Οδηγίες
  • Την ημέρα της επίσκεψης τα παιδιά θα έρθουν κανονικά στην ώρα τους και θα φέρουν, όπως κάθε μέρα άλλωστε, την τσάντα με τα μαθήματά τους στο Σχολείο.
  • Θα πρέπει να φοράνε το άσπρο αθλητικό κοντομάνικο μπλουζάκι με το σήμα του Σχολείου μας, και άνετο πεδιλάκι ή αθλητικό παπούτσι.
  • Θα έχουν μαζί τους ένα έξτρα τσαντάκι με το κολατσιό τους, το νερό τους κι ένα πακετάκι χαρτομάντιλα / υγρομάντιλα, γιατί θα φάνε όταν φτάσουμε στον χώρο.
  • Το απογευματινό τμήμα της μελέτης θα διεξαχθεί κανονικά, μιας και τα παιδιά θα επιστρέψουν στην ώρα τους σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμά μας.
  • Παρακαλώ ενημερώστε μας σε περίπτωσης κάποιας αλλεργίας ή αδιαθεσίας στα μέσα μεταφοράς.