Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Επίσκεψη Α΄ Δημοτικού

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0
Φτάνοντας στο τέλος της φετινής σχολικής χρονιάς, τα Πρωτάκια μας βάζουν στην εκπαιδευτική και παιδαγωγική τους φαρέτρα ένα ακόμη γεγονός που τα φέρνει πιο κοντά στον Πολιτισμό και την Παιδεία, την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016.
Πληροφορίες παράστασης
Η παράσταση «Το βιβλίο των Θρύλων» στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη, έχει ως στόχο να καλλιεργήσει τη φαντασία των παιδιών μέσα από οπτικά ερεθίσματα εμπνευσμένα από το Μαύρο Θέατρο της Πράγας! Μέσα από τον διαδραστικό του χαρακτήρα αφυπνίζει τις αισθήσεις, χρησιμοποιώντας διαφορετικά είδη μουσικής και χορού. Τα παιδιά, έτσι, καλούνται να ανακαλύψουν επιπρόσθετους τρόπους επικοινωνίας ξεκινώντας από την Παντομίμα και καταλήγοντας στη Νοηματική Γλώσσα.
«Έτος 2077! Η φύση και τα ζώα έχουν εξαφανιστεί λόγω της ραγδαίας αύξησης της τεχνολογίας, και μόνο ένα μικρό παιδί που ονειρεύεται, γίνεται ο πολύτιμος βοηθός του ασημένιου ιππότη που μαζί ανοίγουν Το βιβλίο των Θρύλων για να μας θυμίσουν αξίες ανεκτίμητες που έχουν χαθεί…!»
Ας προετοιμαστούμε λοιπόν για την πιο διαδραστική περιπέτεια όλων των εποχών!
Οδηγίες
Για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος, ας λάβουμε υπόψη τα παρακάτω:
  • Όλα τα παιδιά θα πρέπει να φοράνε το άσπρο T-shirt με το σήμα του Σχολείου μας.
  • Θα φέρουν μαζί τους κανονικά τη σχολική τους τσάντα με τις «μαθητικές τους υποχρεώσεις».
  • Θα έχουν μαζί τους έξτρα τσαντάκι με το δεκατιανό τους, ένα μπουκαλάκι νερό και χαρτομάντιλα.
  • Το απογευματινό τμήμα της Μελέτης και οι λοιπές δραστηριότητες θα διεξαχθούν κανονικά!