Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Πρόσκληση στην όπερα Aida

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Φιλαρμόνια Oρχήστρα Αθηνών ανοίγει τη νέα καλλιτεχνική περίοδο 2019-2020, παρουσιάζοντας τη μεγαλειώδη και θεαματική όπερα του Giuseppe Verdi

Aïda
το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, στις 20:30,
στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιώς.

Σε μια διεθνή συμπαραγωγή, σε συνεργασία με την Εταιρία Λυρικού Θεάτρου Ελλάδος, τη Γερμανική Opera Classica Europa και την Opera Constanza από τη Ρουμανία, περισσότεροι από 100 καλλιτέχνες, σολίστ, χορωδοί και μέλη της ορχήστρας ετοιμάζουν ένα καλλιτεχνικό υπερθέαμα που θα γοητεύσει το Αθηναϊκό κοινό.

Στους κύριους ρόλους εμφανίζονται οι: Φίλιππος Μοδινός, Κασσάνδρα Δημοπούλου, Yamel Domort, Bartozs Onufry Urbanowicz, Jaime Eduardo Pialli, Τζένη Δριβάλα και Νικόλαος Καραγκιαούρης. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Michael Vaccaro και τη μουσική διεύθυνση ο Βύρων Φιδετζής.

Χορηγοί επικοινωνίας: ΕΡΤ, Τρίτο Πρόγραμμα και mikrofwno.gr

Για όσους μαθητές ή / και γονείς επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση, το Σχολείο μας θα διαθέσει σχολικό για τη μετακίνησή τους.
Αναχώρηση από το Γυμνάσιο – Λύκειο, στις 19:00.
Επιστροφή στο Γυμνάσιο – Λύκειο, στις 00:00.

 Παρακαλούμε θερμά, φροντίστε για την έγκαιρη κράτηση των θέσεων δηλώνοντας με τηλεφώνημά σας στις Γραμματείες, τον αριθμό των ατόμων το αργότερο μέχρι την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου.

Εισιτήρια:
15 ευρώ (γενική είσοδος)
12 ευρώ (άτομα άνω των 65 ετών)
10 ευρώ (φοιτητικά, μαθητικά, ΑΜΕΑ)

Προπώληση Εισιτηρίων: Ticketplus.gr

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου