Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0
Αγαπητοί γονείς,
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Νέων Εκπαιδευτηρίων, σας ενημερώνει ότι:
συγκαλεί Τακτική Γενική Συνέλευση για την ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, τη Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017, στις 19:30, στη Γραμματεία του Δημοτικού Σχολείου.
ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ;
Ο Σύλλογός μας, στην 25ετή πορεία του και με άψογη συνεργασία με το Σχολείο, αποτελεί ουσιαστικά τον συνδετικό κρίκο μεταξύ Σχολείου και Γονέων για την γρήγορη και αποτελεσματική επίλυση οποιωνδήποτε προβλημάτων προκύπτουν.
Τα θέματα που αντιμετωπίζουμε είναι συνεχή και τίθενται από τους γονείς στις ανοιχτές συνεδριάσεις του Δ.Σ. Ενδεικτικά, η ποιότητα των ειδών στο κυλικείο, η ύπαρξη νοσοκόμας, η ασφάλεια στο Σχολείο (εξωτερική σκάλα, τάπητας ασφαλείας στη μικρή αυλή, μεγαλύτερη επιτήρηση στα διαλείμματα), το βάρος της σχολικής τσάντας, η εθελοντική αιμοδοσία, η μείωση των διδάκτρων, κινητοποιήσεις για την ακύρωση εφαρμογής του Φ.Π.Α., συνδιοργάνωση δραστηριοτήτων με το Σχολείο (Χριστουγεννιάτικο Bazaar, Μαθήματα Ασφαλούς Οδήγησης) κτλ.
Συνοπτικά, ο Σύλλογος προσφέρει συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων των παιδιών μας, βοηθήσαμε στην αντιμετώπιση παραβατικής συμπεριφοράς μαθητών αντί της μεμονωμένης αντιμετώπισης – των κοινών σε πολλές περιπτώσεις θεμάτων -, από τον κάθε έναν ξεχωριστά.
Υπενθυμίζουμε, ότι ο Σύλλογος εκπροσωπεί όλες τις βαθμίδες του Σχολείου μας (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο) και γι’ αυτόν τον λόγο είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων των γονέων, ανεξαρτήτου βαθμίδας.
Η παρουσία σας, η ενεργή σας συμμετοχή και η υποβολή υποψηφιότητας είναι  απαραίτητα για τη σωστή και αποτελεσματική λειτουργία του Συλλόγου μας.
Σας περιμένουμε
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Το Δ.Σ. του Συλλόγου
ΣΗΜΕΙΩΣΗ :
Σε περίπτωση μη απαρτίας (απαρτία επιτυγχάνεται με την παρουσία των δύο τρίτων των ταμιακώς εντάξει μελών), οι εκλογές θα επαναληφθούν τη Δευτέρα, 20/11 (στην οποία απαιτείται απαρτία των μισών ταμιακώς εντάξει μελών).
Για οποιαδήπoτε απορία υπάρχει, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail : [email protected], καθώς και στα e-mails των μελών του Δ.Σ. τα οποία βρίσκονται αναρτημένα στο site του Σχολείου.