Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Εξετάσεις Αγγλικής Γλώσσας

1024 512 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 4

Επιτυχία  στις εξετάσεις για την απόκτηση διπλωμάτων της αγγλικής γλώσσας KET, PET, Cambridge FCE

Στις 27 Μαΐου οι εγκαταστάσεις του γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Μαλλιάρα λειτούργησαν ως εξεταστικό κέντρο του Βρετανικού Συμβουλίου (British Council), πιστοποιημένου φορέα για τις εξετάσεις γλωσσομάθειας του Cambridge University. Δεκατέσσερις μαθητές του Δημοτικού και σαράντα του Γυμνασίου μας συμμετείχαν στις εξετάσεις για την απόκτηση των διπλωμάτων ΚΕΤ, ΡΕΤ και FCE στον οικείο χώρο του σχολείου τους, με την παρουσία και την  συμπαράσταση των καθηγητριών  τους. Επίσης, στις 13/05 έδωσε εξετάσεις ένας μαθητής της γ΄ Γυμνασίου για την απόκτηση του διπλώματος C1.

Είκοσι έξι μαθητές και μαθήτριες απέκτησαν το δίπλωμα FCE (ποσοστό 92,8). Επίσης, ο  μαθητής της γ΄ Γυμνασίου του Γυμνασίου μας πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις για την απόκτηση του διπλώματος C1. Με ποσοστό 100% πέρασαν τις εξετάσεις για την απόκτηση των διπλωμάτων KET και PET οι είκοσι πέντε μαθητές του Δημοτικού και Γυμνασίου μας. Θερμά  συγχαρητήρια σε όλους τους  μαθητές και τις μαθήτριές και στις καθηγήτριες τους.