Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Διασκεδαστικά Σάββατα και όχι μόνο

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0
Τα ΝΕΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ οργανώνουν για τις μεγάλες τάξεις του Δημοτικού (Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄) πρότυπα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, τα οποία λειτουργούν Σάββατο ή Κυριακή πρωί.
Για τον Μάρτιο της σχολικής χρονιάς 2015-16 σας προτείνουμε: Κυριακή 6/3: «Οδύσσεια – Το παραμύθι των παραμυθιών»
Πρώτα θα παρακολουθήσουμε την παράσταση και μετά το τέλος της, τα παιδιά θα επιλέξουν το σουβλάκι της αρεσκείας τους στο Ψητοπωλείο «Ούρφα» στην Άνω Γλυφάδα.
Τι λέτε λοιπόν; Θα συντροφέψουμε τον Οδυσσέα στο περιπετειώδες ταξίδι του;
Πληροφορίες παράστασης
Στο ταξίδι μας στον μαγικό κόσμο του θεάτρου, θα συνταξιδέψουμε με τον Οδυσσέα του Ομήρου! Καράβι μας; Το Θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.
Όλα αρχίζουν στον Όλυμπο… Οι θεοί συνεδριάζουν μια που ο Ποσειδώνας – εχθρός του Οδυσσέα – λείπει σε ταξίδι. Ευκαιρία να επιτρέψουν στον πολύπαθο ήρωα να φύγει από το νησί της Καλυψώς, όπου είναι αποκλεισμένος. Ο Ερμής αναλαμβάνει να μεταφέρει την είδηση. Η Καλυψώ θυμώνει, αλλά του επιτρέπει να φύγει. Με μια σχεδία ο Οδυσσέας ξεκινάει για την ποθητή επιστροφή. Όμως για κακή του τύχη ο Ποσειδώνας…
Κείμενο – Σκηνοθεσία – Αφήγηση: Κάρμεν Ρουγγέρη
Η παράσταση θα συνοδεύεται και από υπέρτιτλους στην Αγγλική Γλώσσα.
Πληροφορίες
  • Υπεύθυνοι προγράμματος: Μαίρη Βόδενα, Παναγιώτης Πλασσαράς
  • Διάρκεια προγράμματος: 10:30 – 16:00
  • Σε όλα τα προγράμματα οι γονείς φέρνουν και παραλαμβάνουν τα παιδιά από το κτίριο του Νηπιαγωγείου – Δημοτικού.
  • Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε, συμπληρώστε την παρακάτω δήλωση και στείλτε την το αργότερο μέχρι την Τρίτη 1 Μαρτίου 2016. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
  • Ανώτατος αριθμός 50 παιδιά.
  • Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, παρακαλούμε, απευθύνεστε στη Γραμματεία, τηλ. 210-9816523 (εσωτ. 201, 230) καθημερινά 8:00 – 16:00.