Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Διασκεδαστικά Σάββατα και όχι μόνο

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0
Τα ΝΕΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ οργανώνουν για τις μικρές τάξεις του Δημοτικού (Α΄ και Β΄) πρότυπα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, τα οποία λειτουργούν Σάββατο ή Κυριακή πρωί.
Κυριακή 3/4: “Allou! Fun Park – Kidom”
Το Allou! Fun Park είναι απλά, το μεγαλύτερο λούνα παρκ στην Ελλάδα! Είναι το ιδανικό μέρος για να συνδυάσεις παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσης, φαγητό, βόλτα, δράση και όλα αυτά μέσα σε ένα πανέμορφο καταπράσινο, ασφαλές περιβάλλον (το Allou! Fun Park ελέγχεται από τον Οργανισμό Πιστοποίησης TÜV HELLAS για τα πρότυπα ασφαλείας που εφαρμόζονται σε όλα τα παιχνίδια).
Δίπλα του βρίσκεται το “Kidom”, ένας παράδεισος για τα μικρότερα παιδιά μέχρι 12 ετών, ειδικά μελετημένος για να συναρπάσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη!
Πρόγραμμα
  • Θα ξεκινήσουμε από το Δημοτικό στις 09:15.
  • Γύρω στις 09:45 θα φτάσουμε στο “Allou! Fun Park-Kidom”.
  • Ώρα 10:00 και το παιχνίδι… ξεκινάει!!!
  • Θα ανεβούμε στο πιο όμορφο Carousel της Ελλάδας. Θα απογειωθούμε με τα μικρά ιπτάμενα ελεφαντάκια. Θα κάνουμε τρελές βόλτες με το roller coaster, βαρκάδα με κύκνους στη μικρή λίμνη, mini rafting ανάμεσα σε νερά και βράχια, τραμπολίνο, θα ανεβούμε σε μικρά αυτοκινητάκια, στο πιο μικρό τρενάκι του Kidom, στο Shock & Drop των παιδιών για απίθανες πτώσεις.
  • Τέλος θα επισκεφτούμε τον ανανεωμένο παιχνιδότοπο του Kidom. Εντυπωσιακά φουσκωτά για να χοροπηδήσουμε με την ψυχή μας, πύργοι αναρρίχησης, η ψηλότερη τσουλήθρα που έχετε δει ποτέ για τρελές καταβάσεις με σαμπρέλα και baby cars για τους μικρούς ραλίστες!
  • Στις 14:00 θα πάμε για… φαγητό! Σουβλάκι και πορτοκαλάδα.
  • Επιστροφή στο Δημοτικό στις 15:30.
Πληροφορίες
Υπεύθυνοι προγράμματος: Θώμη Κασσοπούλου, Κωνσταντίνα Μαργαρίτη
Διάρκεια προγράμματος: 09:15 – 15:30
Σε όλα τα προγράμματα οι γονείς φέρνουν και παραλαμβάνουν τα παιδιά από το κτίριο του Νηπιαγωγείου – Δημοτικού.
Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε, συμπληρώστε την παρακάτω δήλωση και στείλτε την το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, παρακαλούμε, απευθύνεστε στη Γραμματεία, τηλ. 210-9816523 (εσωτ. 201, 230) καθημερινά 8:00 – 16:00.