Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Διασκεδαστικά Σάββατα και όχι μόνο

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0
Τα ΝΕΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ οργανώνουν για τις μεγάλες τάξεις του Δημοτικού (Ε΄, ΣΤ΄) πρότυπα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, τα οποία λειτουργούν Σάββατο ή Κυριακή πρωί.
Για τον Μάρτιο της σχολικής χρονιάς 2015-16 σας προτείνουμε: Σάββατο 19/3: Η δική μας «Οικογένεια Άνταμς»
Παράσταση
Η πιο παράξενη και αστεία οικογένεια για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στο Θέατρο Βέμπο! Ξεκίνησε ως κόμικ, έγινε τηλεοπτική σειρά, δημιούργησε δυο πολύ επιτυχημένες κινηματογραφικές ταινίες και τώρα που μεγάλωσε και ωρίμασε, η «Οικογένεια Άνταμς», αποφάσισε να γίνει και μιούζικαλ, σε σκηνοθεσία και απόδοση κειμένου – στίχων της Θέμιδας Μαρσέλλου.
Μια ξεκαρδιστική μαύρη μουσική κωμωδία, με 27 ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές, τρία μικρά ταλαντούχα παιδιά και ζωντανή ορχήστρα, θα μας ταξιδέψει με τα βραβευμένα τραγούδια και το μοναδικό χιούμορ της!
Το θέμα; H αγάπη!
Η κόρη της οικογένειας, Wednesday Addams: Demy, μεγάλωσε και ερωτεύτηκε ένα φυσιολογικό αγόρι, Lucas Beineke: Άρης Μακρής (Boys and Noise), που έρχεται με τους γονείς του, Mal Beineke: Κωνσταντίνος Καζάκος, Alice Beineke: Ευαγγελία Μουμούρη, για να γνωρίσει την οικογένεια Άνταμς, Gomez Addams, Αντώνης Καφετζόπουλος, Morticia Addams: Μαρία Σολωμού.
Όταν έρχεται η ώρα να γνωριστούν οι δύο οικογένειες για να δώσουν την ευχή τους στους ερωτευμένους νέους τα πράγματα γίνονται πραγματικά ξεκαρδιστικά. Το φυσιολογικό και το μη φυσιολογικό συγκρούονται και η κάθε πλευρά έχει τη δική της εκδοχή για την εξέλιξη της ιστορίας.
Θα καταφέρει τελικά να κερδίσει η αγάπη;
Αν είσαι Άνταμς, όλα μπορούν να συμβούν…!
Μετά το τέλος της παράστασης, στην καρδιά της Αθήνας, στην πλατεία Κοραή ακριβώς απέναντι από το Πανεπιστήμιο Αθηνών στα «Starbucks, θα γευτούμε αλμυρές ή γλυκές λιχουδιές.
Πληροφορίες
  • Υπεύθυνοι προγράμματος: Ειρήνη Τζιτζικάκη, Θωμαή Προδρόμου
  • Διάρκεια προγράμματος: 16:45 – 22:15
  • Σε όλα τα προγράμματα οι γονείς φέρνουν και παραλαμβάνουν τα παιδιά από το κτίριο του Νηπιαγωγείου – Δημοτικού.
  • Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε, συμπληρώστε την παρακάτω δήλωση και στείλτε την το αργότερο μέχρι την Τρίτη 15 Μαρτίου 2016. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
  • Ανώτατος αριθμός 50 παιδιά.
  • Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, παρακαλούμε, απευθύνεστε στη Γραμματεία, τηλ. 210-9850112 (εσωτ. 201, 230) καθημερινά 8:00 – 16:00.