Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Διασκεδαστικά Σάββατα και όχι μόνο

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0
Τα ΝΕΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ οργανώνουν για τις τάξεις του Δημοτικού (Γ΄ και Δ΄) πρότυπα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, τα οποία λειτουργούν Σάββατο ή Κυριακή πρωί.
Για τον Απρίλιο της σχολικής χρονιάς 2015 – 16 σας προτείνουμε: Σάββατο 16/4: «The Princess and the Pea»
Πρόγραμμα
Μια αγγλική παράσταση στο «Σπίτι των Παραμυθιών», κοντά στην Ακρόπολη, βασισμένη στο παραμύθι του Δανού Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, που έχει λάβει διακρίσεις – επαίνους συμμετοχής στο «in progress Feedback Festival» και τιμητική διάκριση από την Unesco.
Πραγματεύεται το θέμα της ισότητας και όλες οι απαντήσεις δίνονται επί σκηνής! Μετά το πέρας της παράστασης ακολουθεί οργανωμένο θεατρικό παιχνίδι από έμπειρη αγγλίδα θεατρολόγο. Κατόπιν καλούμαστε να κατασκευάσουμε τις δικές μας κούκλες (ήρωες και ηρωίδες από το έργο) με τις οποίες θα παίξουμε τα mini sketches που έχουμε ετοιμάσει στα Αγγλικά και βέβαια να τις πάρουμε μαζί μας στο σπίτι για να συνεχίσουμε και εκεί την… παράσταση!
Δεν τελειώσαμε εδώ… Μετά ακολουθεί απόδραση στο «O ’canto» όπου θα γευτούμε νοστιμότατα club sandwiches με πατάτες.
Πληροφορίες
  • Υπεύθυνοι προγράμματος: Κατερίνα Δημητρακάκου, Κατερίνα Τόλιου
  • Διάρκεια προγράμματος: 13:15 – 18:15
  • Σε όλα τα προγράμματα οι γονείς φέρνουν και παραλαμβάνουν τα παιδιά από το κτίριο του Νηπιαγωγείου – Δημοτικού.
  • Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε, συμπληρώστε την παρακάτω δήλωση και στείλτε την το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
  • Ανώτατος αριθμός 50 παιδιά.
  • Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, παρακαλούμε, απευθύνεστε στη Γραμματεία, τηλ. 210-9816523 (εσωτ. 201, 230) καθημερινά 8:00 – 16:00.