Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Διασκεδαστικά Σάββατα και όχι μόνο

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0
Τα ΝΕΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ οργανώνουν για τα παιδιά του Νηπιαγωγείου, της Πρώτης, της Δευτέρας και της Τρίτης Δημοτικού πρότυπα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, τα οποία λειτουργούν Σάββατο ή Κυριακή πρωί.
Για τον Νοέμβριο της σχολικής χρονιάς 2015-16 σας προτείνουμε: Σάββατο 7/11: «Food and Theatre: Make my day!!!»
Πρόγραμμα
Στο Διασκεδαστικό Σάββατο στις 17 Οκτωβρίου ταξιδεύοντας στη Γαϊδουροχώρα… γαϊδουροξετρελαθήκαμε, γαϊδουροξεχαστήκαμε…κι έτσι είπαμε να έχουμε και συνέχεια…!
Αυτή τη φορά εδώ στο Σχολείο, είτε γαϊδουροταξιδέψατε, είτε όχι, θα κατασκευάσουμε από χαρτί και διπλόκαρφα τον κυρ-Μέντιο, κι αμέσως μετά θα πάμε για φαγητό στον «Τρελό – γάιδαρο».
Θα φάμε γαϊδουρόψωμο, γαϊδουροσαλάτα ή θα φτιάξουμε το δικό μας σαμάρι με πιτάκια, καλαμάκια ή λουκάνικα και φρέσκες χειροποίητες τηγανιτές πατάτες.
Αφού γαϊδουροσκάσουμε, παρέα πάντα με τον φίλο μας τον γαϊδαράκο, θα φύγουμε για το Μέγαρο Μουσικής, όπου θα κάνουμε «τον γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες».
Το θρυλικό μυθιστόρημα του Ιουλίου Βερν, σε σκηνοθεσία Τατιάνας Λύγαρη, μεταμορφώνεται σε ένα περιπετειώδες ταξίδι με δράση, χιούμορ, ζωντανή μουσική και βιντεοπροβολές, που μεταφέρουν τους θεατές – ταξιδιώτες από το Λονδίνο στην Καλκούτα και από το Χονγκ Κονγκ στο Σαν Φρανσίσκο και τη Νέα Υόρκη!!!
Στο εικοσάλεπτο διάλειμμα της παράστασης θα γαϊδουροξεμουδιάσουμε τρώγοντας σοκολατένια cookies…
Αν έχετε περιέργεια για τη συνέχεια της Γαϊδουροχώρας, ή είστε fun της γαϊδουροπεριπέτειας και λάτρεις του καλού θεάτρου, ελάτε στη γαϊδουροπαρέα μας.
Γαϊδουροψήνεστε;;; Διαφορετικά θα το γαϊδουρομετανιώσετε!!!
Πληροφορίες
  • Υπεύθυνοι προγράμματος: Τίνα Χατζηευστρατίου, Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, Φωτεινή Ψαρρά
  • Διάρκεια προγράμματος: 11:30 – 18:00
  • Ώρα προσέλευσης: 11:30
  • Σε όλα τα προγράμματα οι γονείς φέρνουν και παραλαμβάνουν τα παιδιά από το κτίριο του Νηπιαγωγείου – Δημοτικού.
  • Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε, συμπληρώστε την παρακάτω δήλωση και στείλτε την το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Επειδή τα εισιτήρια θα είναι προπληρωμένα, σε περίπτωση ακύρωσης παρακαλούμε ενημερώστε έγκαιρα.
  • Ανώτατος αριθμός 50 παιδιά.
  • Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, παρακαλούμε, απευθύνεστε στη Γραμματεία, τηλ. 210-9816523 (εσωτ. 201, 230) καθημερινά 8:00 – 16:00.