Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Ομιλία του ηθοποιού Γιάννη Στάνκογλου σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου

1024 1024 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0
Έναν πολύ εποικοδομητικό διάλογο ανέπτυξαν μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου και της Γ’ Λυκείου με τον ηθοποιό Γιάννη Στάνκογλου στα μέσα Δεκεμβρίου στο αμφιθέατρο του Σχολείου μας.
Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρακολούθησε με σεμνότητα ένα αφιέρωμα που ετοίμασε γι’ αυτόν ο Όμιλος Κινηματογραφίας. Έπειτα, απάντησε ερωτήσεις που του έθεσαν τα παιδιά σχετικά με τα μαθητικά του χρόνια και τα βιώματά του ενώ μεγάλωνε, μίλησε για τις αποφάσεις που τον οδήγησαν να ακολουθήσει τον δρόμο της τέχνης και του θεάτρου, καθώς και με ποιον τρόπο έλαβε στήριξη από την οικογένειά του και στη συνέχεια παρουσιάσε τον τρόπο με τον οποίο επιλέγει πλέον τους συνεργάτες του.
Μετά την ολοκλήρωση της συζήτήσης του με τους μαθητές και τις μαθήτριες, δημοσιογραφικοί εκπρόσωποι από τον Όμιλο Podcast είχαν την ευκαιρία να του θέσουν ορισμένες επιπρόσθετες ερωτήσεις σχετικά με το εάν έχει ταυτιστεί με κάποιον ρόλο του, αλλά και με το ποιες είναι οι αγαπημένες του ταινίες, τις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ 👉🏻https://open.spotify.com/episode/7KcddS70IlAEVgXJcwFioR….