Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο

Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο

400 400 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0
Εικοσιτέσσερις μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου μας συμμετείχαν σε διαδραστική συνάντηση που οργάνωσε «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Με αφορμή την 7η Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργάνωσε διαδραστική συνάντηση με μαθητές του Σχολείου μας υπό το συντονισμό του YouSmile.gr. Οι μαθητές μας μίλησαν οι ίδιοι για τους κινδύνους που μπορεί να κρύβονται πίσω από μια οθόνη, όπως είναι το cyberbullying (διαδικτυακός εκφοβισμός) και ο εθισμός στο διαδ. Οι ψυχολόγοι του οργανισμού έδωσαν χρήσιμες συμβουλές στους μαθητές σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων τους και  την ασφαλή διατήρηση της διαδικτυακή τους ταυτότητα.
Τους μαθητές και τις μαθήτριες υποδέχτηκε ο πρόεδρος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»,  κ. Κώστας Γιαννόπουλος ενώ είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της «Εθνικής Τηλεφωνικής Γραμμής για τα παιδιά SOS 1056», για να γνωρίσουν από κοντά τους ψυχολόγους και τους κοινωνικούς λειτουργούς που τη στελεχώνουν.