Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Στήριξη προγράμματος «Αστέρι της Ευχής»

820 1024 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0
Τα καταφέραμε ξανά!
Κατά τη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς, η μαθητική κοινότητα του Γυμνασίου – Λυκείου ανέλαβε να στηρίξει την ευχή της 15χρονης Μαρκησίας, η οποία επιθυμεί να παρακολουθήσει από κοντά έναν αγώνα της αγαπημένης της ποδοσφαιρικής ομάδας, Ρεάλ Μαδρίτης, μέσω του προγράμματος «Αστέρι της Ευχής», που πραγματοποιεί το «Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος».
Τα παιδιά κινητοποιήθηκαν άμεσα και πολύ γρήγορα συγκεντρώθηκε το χρηματικό ποσό των 2260€, το οποίο παραδόθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου από εκπροσώπους τόσο του Γυμνασίου, όσο και του Λυκείου, στον οργανισμό.
Πρόσφατα ενημερωθήκαμε ότι η ευχή της 15χρονης Μαρκησίας πρόκειται να εκπληρωθεί και χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που το Σχολείο μας συνέβαλε εμπράκτως σε αυτό το ευχάριστο γεγονός!
Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν σε όλα τα παιδιά καθώς και τις υπεύθυνες της δράσης, κα Πέννυ Βώκου και κα Σοφία Παλιούρα για την στήριξη.