Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Τριήμερη εκδρομή Α΄ – Β΄ Λυκείου

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 1
Υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα

 

Υπεύθυνη δήλωση νόμου

 

Σας ενημερώνουμε ότι στη φετινή τριήμερη εκδρομή των μαθητών της Α΄ και Β΄ τάξης του Λυκείου μας, που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Manessis (http://www.manessistravel.gr), από την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018 (αναχώρηση) μέχρι το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 (επιστροφή) θα επισκεφθούμε τα Ιωάννινα.

Το κόστος της εκδρομής ανέρχεται σε 238€ το άτομο (σε περίπτωση συμμετοχής δύο αδελφών παρέχεται έκπτωση 70€ στο δεύτερο παιδί) και σ’ αυτό περιλαμβάνονται:

 Μετακινήσεις με τρία (3) πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν με υπηρεσία WI-FI on Board. Τα πούλμαν, πρόσφατα ελεγμένα από Κ.Τ.Ε.Ο., θα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας που έχει θέσει το Υπουργείο Παιδείας.
 Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο EPIRUS PALACE HOTEL & SPA 5* Deluxe (www.epiruspalace.gr).
 Δύο (2) πρωινά στο ξενοδοχείο (σε μπουφέ).
 Δύο (2) γεύματα εκτός ξενοδοχείου σε μενού επιλογής τεσσάρων (4) πιάτων και αναψυκτικό.
 Δύο (2) δείπνα στο ξενοδοχείο (σε μπουφέ και αναψυκτικό).
 Δυνατότητα ειδικής διατροφής για μαθητές/μαθήτριες που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας.
 Δύο (2) βραδιές ψυχαγωγίας με αναψυκτικό.
 Οι είσοδοι στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Παύλου Βρέλλη, το Σπήλαιο Περάματος και το Μουσείο του Αλή Πασά στο νησάκι της Παμβώτιδας λίμνης.
 Τα εισιτήρια προς και από το νησάκι.
 Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση της εταιρείας GENERALI HELLAS Α.Ε.
 Αμοιβή συνοδού ταξιδιωτικού γραφείου.
 Αμοιβή 2ου οδηγού στα πούλμαν για τις βραδινές μας εξόδους.
 Αμοιβή γιατρού που θα μας συνοδεύει σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
 Δύο (2) αεροπορικά εισιτήρια επιστροφής από τα Ιωάννινα σε περίπτωση ανάγκης.
 Διόδια αυτοκινητοδρόμων και διαβάσεις της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου.
 Φ.Π.Α.

 

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ημέρα (Πέμπτη 26 Απριλίου 2018)

Συγκέντρωση στον χώρο του Σχολείου στις 06:15 (τα παιδιά σας πρέπει να έρθουν στον χώρο του Σχολείου με δικό σας μέσο). Αναχώρηση στις 06:30, μετά από έλεγχο των πούλμαν με τα οποία θα ταξιδέψουμε και θα πραγματοποιηθεί από κλιμάκιο της Διεύθυνσης Τροχαίας Καλλιθέας. Μετά από μικρής διάρκειας ενδιάμεσες στάσεις θα κατευθυνθούμε προς την Αμφιλοχία, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να την περιηγηθούμε πεζή. Στην συνέχεια, θα αναχωρήσουμε για το Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας για να γευματίσουμε. Μετά το γεύμα θα αναχωρήσουμε για την πόλη της Άρτας, στην οποία θα έχουμε ελεύθερο χρόνο. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για τα Ιωάννινα και στη διαδρομή μας θα επισκεφθούμε το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Παύλου Βρέλλη. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς το ξενοδοχείο Epirus Palace Hotel & Spa των Ιωαννίνων, που θα μας φιλοξενήσει. Αφού τακτοποιηθούμε στα δωμάτια, θα δειπνήσουμε εντός του ξενοδοχείου. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει βραδινή έξοδος για ψυχαγωγία στην πόλη των Ιωαννίνων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα (Παρασκευή 27 Απριλίου 2018)

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε (με πούλμαν και καραβάκι) για το νησάκι της Παμβώτιδας Λίμνης, το οποίο θα περιηγηθούμε πεζή και θα επισκεφθούμε το Μουσείο του Αλή Πασά. Το μεσημέρι, θα επιστρέψουμε με καραβάκι στα Ιωάννινα και θα γευματίσουμε σε επιλεγμένο εστιατόριο της περιοχής. Μετά το γεύμα θα περιηγηθούμε πεζή την πόλη των Ιωαννίνων και θα επισκεφθούμε το Κάστρο, το τζαμί του Ασλάν Αγά, το Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης και το σπήλαιο του Περάματος. Αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο. Μετά το δείπνο, εντός του ξενοδοχείου, θα ακολουθήσει βραδινή έξοδος για ψυχαγωγία στην πόλη των Ιωαννίνων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα (Σάββατο 28 Απριλίου 2018)

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για την Αθήνα με ενδιάμεση στάση στο Μέτσοβο, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να το περιηγηθούμε και να γευματίσουμε πρόχειρα. Το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για την Αθήνα, όπου αναμένεται, μετά από μικρής διάρκειας ενδιάμεσες στάσεις, να φτάσουμε στον χώρο του Σχολείου (περίπου στις 21:30), απ’ όπου μπορείτε να παραλάβετε τα παιδιά σας.

 

Η προαναφερθείσα οικονομική προσφορά ισχύει για τουλάχιστον 120 συμμετοχές μαθητών/μαθητριών. Για την πραγματοποίηση της εκδρομής, πρέπει το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 να υποβάλετε στη Διεύθυνση του Λυκείου συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την Υπεύθυνη Δήλωση συμμετοχής και να έχετε προκαταβάλει στο λογιστήριο του Σχολείου μας το ποσό των 100€ (σε μετρητά). Το υπόλοιπο του ποσού (138 €) πρέπει να το εξοφλήσετε το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018.

Παρακαλούμε να τηρήσετε τις προαναφερθείσες ημερομηνίες, επειδή αφενός πρέπει να δοθεί προκαταβολή για να υ-πογραφεί το συντομότερο δυνατό ιδιωτικό συμφωνητικό με το ταξιδιωτικό γραφείο με το οποίο θα συνεργαστούμε, ώστε να είναι σε ισχύ η προαναφερθείσα οικονομική προσφορά, αφετέρου για να υποβληθούν τα σχετικά δικαιολογητικά στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας, προκειμένου να εξασφαλίσουμε άδεια για τη μετακίνησή μας αυτή.

Επειδή για όλα τα παραπάνω υπάρχουν αυστηρά καθορισμένες προθεσμίες, στην περίπτωση που μέχρι και την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 δεν έχει υποβληθεί η Υπεύθυνη Δήλωση και η προκαταβολή ή δεν έχει συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών (120), το Σχολείο δεν θα υπογράψει το ιδιωτικό συμφωνητικό με το ταξιδιωτικό γραφείο και η εκδρομή δεν θα πραγματοποιηθεί. Στην περίπτωση που δεν θα υπογραφεί το ιδιωτικό συμφωνητικό, θα επιστραφούν στους δικαιούχους όσες προκαταβολές καταβληθούν.

Πολιτική Ακυρωτικών
Δικαίωμα ολικής ακύρωσης χωρίς χρέωση ακυρωτικών έχει κάθε εκδρομέας έως 19/01/2018. Μετά το πέρας της συ-γκεκριμένης ημερομηνίας, το γκρουπ θεωρείται επιβεβαιωμένο (με ελάχιστο όριο συμμετοχών 120 μαθητές/μαθήτριες).

Αν κάποιος/κάποια μαθητής/μαθήτρια ακυρώσει τη συμμετοχή του/της μετά τις 19/01/2018, ανάλογα με τη χρονική στιγμή κατά την οποία γίνεται η ακύρωση, πρέπει να έχει υπόψη του/της τα εξής:
– 30 ημέρες πριν από την αναχώρηση: επιστρέφεται το ποσό της προκαταβολής εκτός από 30 € που αφορούν τέλος εξυπηρέτησης. (Ισχύει μέχρι τη μείωση του 10% των συμμετεχόντων, διαφορετικά είτε αναπροσαρμόζεται η τιμή των υπολοίπων – είτε παρακρατείται το 30% της συνολικής αξίας της εκδρομής).
– 29 έως 14 ημέρες πριν την αναχώρηση: παρακρατείται το 30% της συνολικής αξίας της εκδρομής.
– 13 έως 07 ημέρες πριν την αναχώρηση: παρακρατείται το 60% της συνολικής αξίας του ταξιδιού.
– 06 ημέρες πριν την αναχώρηση μέχρι και την αναχώρηση (non show – μη εμφάνιση): 100% της συνολικής αξίας του ταξιδιού.
Οι χρεώσεις γίνονται ανεξάρτητα από τον χρόνο δήλωσης συμμετοχής ή από το αν έχουν ήδη καταβληθεί τα αντίστοιχα ποσά από τους εκδρομείς ή όχι.

Η εκδρομή δεν θα πραγματοποιηθεί, αν δεν υπάρξουν τουλάχιστον 120 συμμετοχές ή θα ακυρωθεί, με υπαιτιότητα των μαθητών, αν οι συμμετέχοντες (μετά από διαδοχικές ακυρώσεις) γίνουν λιγότεροι από 120, οπότε υπάρχει επιβάρυνση ακυρωτικών, όπως περιγράφεται ανωτέρω.

Σας υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση που το παιδί σας αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας (χρόνιο ή παροδικό), πρέπει να μας ενημερώσετε σχετικά με αυτό εγγράφως, συμπληρώνοντας μια Υπεύθυνη Δήλωση του άρθρου 8, §4, Ν.1599/1986, στην οποία υποχρεωτικά (§Β, του άρθρου 6, της Υ.Α. 33120/ΓΔ4/06-03-2017) θα αναγράψετε α) τη φαρ-μακευτική αγωγή που ακολουθεί, β) τις πρώτες ενέργειες σε περίπτωση ανάγκης και γ) τα στοιχεία και το τηλέφωνο του θεράποντος ιατρού.